Detské noční světlo TNT

100 $

Dostupné na objednávku

Details

Dětská noční lampa ve tvaru TNT je celá vyrobená pomocí 3D tisku. Napájená je baterií, která se nabíjí pomocí přiloženého USB kabelu. Jednotlivé díly jsou k sobě spojeny tavnou pistolí. Kromě spínacího tlačítka je možné lampu ovládat i s dálkovým ovladačem, který nabízí několik režimů svícení a také možnost změny barev. Poslední možnost ovládání, je do světla jednoduše bouchnout rukou a tím ho zapnout, vypnout, nebo změnit režim svícení.

Díky použité 3D technologii výroby, se každé světlo stává originálem! Na horní straně jsou vždy umístěné písmena, která jsou náhodně projektována na strop. Lze tedy při objednávce zadat například jméno dítěte a světlo vyrobíme s těmito písmeny.

Rozměry světla jsou 12,5cm x 12,5cm x 16cm. Světlo je vyrobeno z plastu PLA. PLA je biologicky plně odbouratelný materiál, vyráběný z kukuřičného nebo bramborového škrobu či z cukrové třtiny. Tento materiál je stále více využíván v průmyslu. Diky použitému materiálu je světlo velice pevné, nicméně vyžaduje pořád opatrné zacházení. Tesnění pak z TPE.

Privacy Preference Center